Despre Noi Produse Cerere de oferta rulouri Cerere de oferta usi garaj Contact
USI DE GARAJ
    Usi de garaj sectionale
    Usi de garaj tip rulou
RULORI PENTRU FERESTRE
    Suprapuse
    Aplicate
    Aluminiu
 
USI ANTIFOC SI MULTIFUNCTIONALE
    Usi antifoc
    Usi multifunctionale
PLASA IMPOTRIVA INSECTELOR
    Plase tip rulou orizontale
    Plase tip rulou verticale
    Plase batante
   
USI ARMONICE
 
GRILAJE METALICE
   
 
 
Usi multifunctionale
 
USA METALICA POLILUX
 
Caracteristici tehnice: cadru pentru fixare din otel galvanizat si vopsit pe trei laturil in standard alb-crem (similar 9010), 2 balamale vopsite si ele in culoarea usii. Manere de culoare neagra, broasca cu inchidere intr-un singur punct. Foaia de usa de 40 mm grosime este din tabla vopsita si izolatie de tip fagure si este protejata cu o folie ce se indeparteaza dupa montaj. Deschidere optionala la instalare pe partea stanga sau dreapta. Culoarea standard este alb-crem (similar RAL 9010).
 
- Detalii tehnice
 
USA METALICA TWIN - 1 CANAT
 
Caracteristici tehnice: rama pentru fixare din profil "Z" din otel galvanizat pe patru laturi cu prag inferior demontabil si cadru vopsit standard alb-crem (similar 9010), garnitura termoexpandabila, 3 balamale ajustabile vopsite si ele in culoarea usii, inchidere cu arc elicoidal incorporat in balama. Manere de culoare neagra,broasca cu inchidere intr-un singur punct si butuc cu cheie cu cod unic. Foaia de usa de 65 mm grosime este din tabla vopsita si izolatie de inalta densitate si este protejata cu o folie ce se indeparteaza dupa montaj. Deschidere optionala la instalare pe partea stanga sau dreapta. Culoarea standard este alb-crem (similar RAL 9010).
 
- Detalii tehnice
 
 
USA METALICA TWIN - 2 CANATE
 
Caracteristici tehnice: rama pentru fixare din profil "Z" din otel galvanizat pe patru laturi cu prag inferior demontabil si cadru vopsit standard alb-crem (similar 9010), garnitura termoexpandabila, 3 balamale ajustabile vopsite si ele in culoarea usii, inchidere cu arc elicoidal incorporat in balama. Manere de culoare neagra,broasca cu inchidere intr-un singur punct si butuc cu cheie cu cod unic. Foaia de usa de 65 mm grosime este din tabla vopsita si izolatie de inalta densitate si este protejata cu o folie ce se indeparteaza dupa montaj.Deschidere optionala la instalare pe partea stanga sau dreapta. Culoarea standard este alb-crem (similar RAL 9010)
 
- Detalii tehnice
 
 
Despre noi | Produse | Cerere de oferta rulouri | Cerere de oferta usi garaj | Contact
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2008 Tech Suport Construct. Toate drepturile rezervate.